funderinglogo

Kluswoningen in Leiden

Toussaintkade Leiden

In Leiden, in een voormalig ROC gebouw aan de Toussaintkade, realiseert Fundering 25 kluswoningen voor statushouders en mensen met een inkomen tot maximaal €30.000,- per jaar. Deze woningen zijn onderdeel van een grotere ontwikkeling waar Steenvlinder: een unieke combinatie van nieuwbouwkavels en kluseenheden in het hart van Leiden! 

Hoe kom ik in aanmerking voor een kluswoning van Fundering?

Stichting Fundering is opgericht voor mensen die lastig toegang hebben tot de koopwoningmarkt. Bijvoorbeeld omdat iemand een tijdelijke verblijfsvergunning heeft (statushouder), te weinig inkomen heeft voor een hypotheek of om andere reden een achterstand heeft opgelopen.

Binnenkort vind je hier meer informatie over het project in Leiden en hoe jij hiervoor in aanmerking kunt komen.

Ben je 21 jaar of ouder, beheers je de Nederlandse of Engelse taal en heb je een goede dosis lef en kennis om zelf te gaan klussen? Houd deze pagina dan in de gaten!

Planning

Zeer binnenkort zal er meer info beschikbaar zijn via deze pagina. De inschrijving voor het zelfbouwproject in Leiden start op 1 mei en sluit op 31 mei.

Vanaf 1 juni worden kandidaten op volgorde van inschrijving in behandeling genomen. Je wordt, indien je voldoet aan de criteria, uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarin je je motivatie kunt toelichten. Spannend? Zeker, maar er is iemand van Fundering die je zal begeleiden.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via het contactformulier!

Kenmerken

Verkoop: inschrijven vanaf 1 mei

Beschikbaar: 25 woningen

Type: kluswoningen

Prijs: huurprijs ca. € 710

Oppervlakte: 51 - 68 m2

Locatie

Wilt u zich aanmelden voor dit project?

Neem contact op

Impressie